Friese gidsen groepsfotoFrisian Guide Agency is een initiatief van organisatiebureau ‘Friesland op Maat’, dat bijzondere uitjes en toeristische arrangementen verzorgt voor particulieren en bedrijven.
De gastheren en gastvrouwen van Frisian Guide Agency kennen de provincie als geen ander. Zij hebben allemaal een intensieve interne opleiding gevolgd, waardoor een hoog kwaliteitsniveau is gegarandeerd. Van stadswandelingen, excursies, meerdaagse bezoeken tot persreizen met gidsen, alles is mogelijk. Ook internationale gezelschappen zijn meer dan welkom. Onze gidsen spreken naast hun moedertaal minimaal één andere taal. Daardoor kunnen wij u en/of uw gasten begeleiden in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en desgewenst ook in het Fries. Uw event in onze handen, dat geeft een vertrouwd gevoel.

Bent u op zoek naar een klantvriendelijk, origineel en betaalbaar bureau, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Friesland op Maat haalt alles uit de kast om met uw budget een zo optimaal mogelijk en verzorgd uitje te organiseren. Wij knopen mensen aan wensen. Van boottocht tot stadswandeling en van proeverij tot historische rondleiding, alles is mogelijk. Uiteraard geheel op maat. Of het nu gaat om de highlights van Friesland of juist om de nog onontdekte lokale hotspots. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.